Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Chrsitiaan Huygens school

CJG Dronten


Onze school is partner van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Heeft u vragen over opvoeden? Stel ze aan het CJG. Dé plek waar u terecht kunt voor kleine en grote vragen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Deskundig panel
In het CJG vindt u alle opvoed- en opgroeikennis onder één dak. Of het nu gaat om vragen over alledaagse zaken rondom baby's, peuters, schoolgaande kinderen of over zwaardere onderwerpen zoals alcohol- en drugsgebruik of (digitaal) pesten. Waar u ook mee zit, het deskundig panel van
het CJG helpt u op weg. Het CJG is er voor alle (aanstaande) ouders en opvoeders, professionals en ook voor jongeren zelf.

Informatie en advies
Op de website www.cjgdronten.nl vindt u veel opvoedinformatie, nieuws en een actuele agenda met activiteiten. Vanaf de site kunt u ook uw (anonieme) vragen stellen. U kunt het CJG ook bellen op telefoonnummer 0321-388910. Het CJG is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Het CJG is te vinden op Facebook (zoek naar CJG Dronten). Via Facebook houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes voor ouders in Dronten.
Op onze school hangt ook een folderrek van het CJG met informatie over diverse thema’s.









    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online